VIVACE

VIVACE

Описание на Vivace

Vivace e апарат от ново поколение Микроиглена Радиочестота(РЧ). Той е сертифициран от ЕС и PDA в САЩ за вашаta безопасност. Тази минимално инвазивна терапия стимулира естественото производство на колаген и е доказано, че е ефективна за намаляване на бръчките, фините линии и стягането, и тонизирането на лицето, шията, ръцете и тялото. Умело третира пигментации, белези от акне и общото състояние на кожата. Значителни подобрява стрии и следоперативни белези. Процедурата е минимално инвазивна, която стимулира естественото производство на колаген, осигурявайки резултати, започващи с едно посещение в кабинета на специалиста.

Vivace e проектиран за оптимално изживяване и резултат на пациента. Осигурява най-прецизното и безболезнено изживяване с микроигли, тъй като 36-те игли с позлатени върхове се вкарват в кожата с помощта на роботизиран накрайник. Това, плюс равномерното доставяне на РЧ, стяга кожата и елиминира дискомфорта. Резултатите са незабавни и се подобряват с течение на времето и с повече третирания. Vivace също така предлага терапия с червена и синя светлина за допълнително подобряване на ползите от грижата за кожата въз основа на специфичните нужди на пациента.

VIVACE

Често задавани въпроси

Какво е усещането при третиране?

След като кожата е обезболена с крем, може да почувствате лек натиск, който ви показва, че ръкохватката е на място и работи. Повечето хора намират терапията за комфортна и практически без болка и последващи усещания.

Колко процедури ми трябват?

За оптимален резултат са нужни от три до четири сесии веднъж месечно. Резултатитe често са моментални, както и до три месеца след сесиите, защото процесът на регенерация на колаген се увеличава с течение на времето.

Колко време отнема терапията?

Действителното третиране отнема около 20-45 минути в зависимост от зоната, която ще се третира. Пациентите също трябва да предвидят допълнителни 30 минути необходими за обезболяване.

Какво е РЧ?

Радиочестотата осигурява топлина, която стимулира производството на колаген, което е установено, че води до по-стегната и по-млада кожа. В комбинация с най-съвременните микроигли, пациентите получават оптимални резултати.